Hv.: 2 cs. gesztenyemassza, 15 dkg darált keksz, 0,5 dl tej, pici rum, babapiskóta, 2-3 dl Hulala tejszín
A gesztenyét, kekszet, rumot a tejjel összedolgozzuk és egy kapcsos tortaforma (26 cm-es) aljába nyomkodjuk.
A pudingokat a cukorral, tejben sűrűre főzzük. Ha langyosra hűlt, a kihabosított margarinhoz keverjük. A felét a gesztenyés alapra kenjük, majd kirakjuk rumos tejben épp csak megmártott babapiskótával. Jöhet rá a krém másik fele, majd a kemény habbá vert tejszín. Tetejét ízlés szerint díszítjük és pár órára - de lehet egy éjszakára is - hűtőbe tesszük.
◾️A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk. ◾️Hozzáadjuk a többi hozzávalót, összegyúrjuk és kb. 1 órát a hűtőben pihentetjük. ◾️Miután kivettük a hűtőből, kinyújtjuk, kiszaggatjuk é...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA tojások sárgáját ki keverjük a cukorral vízzel, étolajjal, majd hozzá keverjük a lisztet és a sütőport. A tojások fehérjéjét felverjük, és óvatosan a masszához keverjük. A tészt...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA margarint a porcukorral és a tojásokkal habosra kavarjuk. Beletesszük a citromhéjat. Egy másik tálban a lisztben elkeverjük a sütőport. A két részt összedolgozzuk. Egy órát a hűt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet, vajat, kókuszt, cukrot, tojást és citromhéjat munkalapon sima tésztává gyúrjuk. Ha szükséges, adunk hozzá még kevés lisztet, majd fóliába csomagoljuk, és kb. 60 percig h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű