1 nagy csirkemell
1 paradicsom
3 burgonya
1 hagyma
100 g reszelt sajt
2 evőkanál majonéz
só
bors
A megmosott csirkemellet vágd ketté és enyhén klopfold ki, nem kell túl vékony legyen a hús. Sózd, borsozd meg. A két hússzeletet tedd egy hőálló tálba.A burgonyát hámozd meg és a kis reszelőn reszeld le, szórd rá a húsra.
A felkarikázott paradicsomot tedd a tetejére.
A tetejét kend meg a majonézzel.
A reszelt sajtot szórd rá és 180 fokos sütőben nagyjából 30 perc alatt süsd meg.
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Az őzgerincformát kibéleljük a baconnal, a szeleteknél legyen fél centi átfedés és a széleket felváltva lógassuk ki jobb és bal oldalon. A csirke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mellfiléket vékony szeletekre vágjuk. Húskalapáccsal a hús rostjait megtörjük, sóval, borssal meghintjük. A gyümölcsöket kockákra daraboljuk, citromlével meglocsoljuk A hús...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A vöröshagymát apróra vágom, és olajon megfonnyasztom, megszórom pirospaprikával, és azonnal felöntöm egy kevés vízzel. 2. A bacont apróra kockázom, hozzáadom a hagymához, k...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húsokat a sütés előtti este klopfold ki. Nyomd vagy reszeld a fokhagymát a tejbe, és tedd bele a szeleteket. Fedd le, és rakd egy éjszakára hideg helyre. Másnap vedd ki a pácból,...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű