menu

Családireceptkönyv.hu

világ legfinomabb étele!


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 nagy csirkemell
1 paradicsom
3 burgonya
1 hagyma
100 g reszelt sajt
2 evőkanál majonéz

bors

Elkészítés:


A megmosott csirkemellet vágd ketté és enyhén klopfold ki, nem kell túl vékony legyen a hús. Sózd, borsozd meg. A két hússzeletet tedd egy hőálló tálba.A burgonyát hámozd meg és a kis reszelőn reszeld le, szórd rá a húsra.
A felkarikázott paradicsomot tedd a tetejére.
A tetejét kend meg a majonézzel.
A reszelt sajtot szórd rá és 180 fokos sütőben nagyjából 30 perc alatt süsd meg.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: keria
Kacsasült
Kacsasült

A kacsa bőre akkor lesz ropogós sütéskor, ha előtte szárazra töröljük. Ezután besózzuk a kacsát kívül, kicsit belül is, majd összeállítjuk az ízesítéshez a keveréket. 2 evőkanál m...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Jolánka
 Töltött pulyka recept
Töltött pulyka recept

A sertéshúshoz hozzádaráljuk a pulyka zúzáját és a vöröshagymát, belekaparjuk a máját, összegyúrjuk az apróra vágott kemény tojásokkal, a nyers tojásokkal, a vízben áztatott, kinyo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Sajtos-kukoricalisztes bundában sült csirkemell
Sajtos-kukoricalisztes bundában sült csirkemell

A megtisztított, lecsepegtetett melleket vékonyra klopfoljuk és meghintjük sóval. Egy edényben olajat forrósítunk. Egy tálkába szórjuk a 3 evőkanál kukoricalisztet a forgatáshoz....

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsanett
Toszkán csirkeragu
Toszkán csirkeragu

A hagymát apróra vágjuk és olajon megpirítjuk, a feldarabolt mellfilével. A paradicsomokat félbe vágjuk, majd félre tesszük. Hozzáadjuk a fokhagymát, majd paprikával fűszerezzük...

Elkészítési idő: 35-40 perc
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk