Hozzávalók:
60 dkg vajhal
4 szál rebarbara
40 dkg hízott kacsamáj
só
bors
4 fej sonkahagyma vagy salottahagyma
pár csepp olaj
10 dkg cukor
1 dl fehérbor
pár csepp citromlé
fél ág rozmaring
Elkészítés: A rebarbarát megtisztítjuk, felkockázzuk. A cukrot halványra karamellizáljuk, rádobjuk rozmaringot, a rebarbarát és a cikkekre vágott hagymát, felöntjük a borral, és kb. 5 perc alatt megpároljuk.
A halat és a májat sózzuk, beolajozott grillrácsra téve néhány perc alatt megsütjük. Frissen őrölt borssal vagy színes borssal megszórjuk, és a hagymás rebarbarakompóttal és kenyérrel tálaljuk.
A lazacot sózzuk, borsozzuk. Az olajos magvakat késes robotgépbe tesszük, hozzáadjuk a mustárt, a reszelt citromhéjat, a durvára aprított petrezselymet és az egészet durvára aprítj...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Nehézfiléket megmosom, majd jól megszeretgetem átpaszírozott fokhagymával. Sós tejbe teszem egy éjszakára. A panír hozzávalóit egy tálba öntöm és robotgéppel csomómentesre keverem. A...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűÖsszegyúrjuk a hozzávalókat. Légkeverésen, 180 fokon 23 perc.
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA fagyos halszeleteket szobahőmérsékleten hagytam felengedni, majd tenyérnyi darabokra vágtam (így lett 8 szelet). Besóztam, citromlével meglocsoltam. A tejszínes krémsajtot tálb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű