1 csomag eisberg De luxe mix
20 dkg fehér szőlő
1 dl száraz fehérbor
1 db citrom
1 ek tökmagolaj
1 ek méz
3 ek extra szűz olívaolaj
só
őrölt bors
Előmelegített serpenyőben a szőlőt a mézzel alaposan átforrósítjuk.
Habverővel összekeverjük a citrom levét, a tökmagolajat, az olívaolajat és a fehérbort, majd megsózzuk, megborsozzuk.
Egy tálba szórjuk a salátát, ráöntjük az öntetet, átforgatjuk, majd a tetejére halmozzuk a még meleg szőlőt.
A megtisztított gombát megmossuk, csíkokra vágjuk, majd lecsöpögtetjük. A vöröshagymát, a fokhagymát felaprítjuk, és 5 dkg vajon üvegesre sütjük. Hozzáadjuk a gombát, az apróra vág...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tojásokat keményre főzzük. A sárgáját kivesszük, villával összetörjük, összekeverjük a majonézzel, a mustárral, és a tejföllel. A tojások fehérjét csíkokra vágjuk, és összekeve...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomsalátához először készítsd el az öntetet. Ehhez keverd össze az ecetet, a cukrot, sót és borsot egy pohárban vagy kisebb edényben a vízzel. Én szárított petrezselymet i...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük kb.180 fokra. A főtt tojásokat hosszában kettévágjuk, a tojássárgákat kiszedjük. A tojássárgát, a tejfölt, a sót, az őröltborsot, a tonhalat és az apróra vá...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes