15 dkg angolszalonna
20 dkg füstölt tarja
15 dkg füstölt szalonna
20 dkg füstölt kolbász
15 dkg friss gomba fej
2-3 lilahagyma
20dkg burgonya
A burgonyát és a gombát megmossuk,felkarikázzuk,a lilahagymát levelekre szedjük,a többi alkotórész felkarikázzuklVáltakozva ráhuzzuk a nyársra,és grillen vagy sütőbe készre sütjük.Mustárral,és ketchuppal tálaljuk.
1. Az oldalast vágjuk ketté, vagy esetleg háromba, hogy befektethessük a kuktába. Tegyük bele a fűszereket és a vörösbort, majd öntsük fel annyi vízzel, hogy éppen csak ellepje. 2...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA hagymát és a fokhagymát apróra vágom és megdinsztelem, majd az összes hozzávalóval együtt egy nagy tálban kézzel jól összekeverem. Kis pihentetés után apró golyókat formázunk, ma...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lencsét áztatni, de elő is lehet főzni. Robotgépbe összetörni, fűszerezni ( hagyma, fokhagyma, só, bors, ételízesítő) 1 kisebb cukkinit reszelni, összekeverni a lencsével és an...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lencsét egy éjszakára beáztatjuk, majd másnap sós vízben a babérlevéllel együtt puhára főzzük. Leszűrjük, de a főzőléből egy pohárnyit félreteszünk. Amíg fő a lencse egy száraz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű