menu

Családireceptkönyv.hu

Gyógyfüves,virágos pác


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


levendula
hibiszkuszvirág
citromfű
borsmenta
extraszűz olaj
tarkabors
pici méz

Trükkök, tippek, praktikák:


Vigyázat! A hibiszkusz megszínezi a levet, így rózsaszín lesz minden. Én csak zöldségeknél használom.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
SONKÁS-HAGYMÁS TÚRÓKRÉM
SONKÁS-HAGYMÁS TÚRÓKRÉM

A túrót villával összetörjük, és tejföllel kikeverjük, fűszerezzük sóval, borssal, majd hozzáadjuk az apró kockákra vágott sonkát, a lereszelt sörretket és az apróra vágott lilaha...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Sajtos keksz  (megcsinálni,jóó)
Sajtos keksz (megcsinálni,jóó)

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Pörkölt cseh burgonyagombóccal
Pörkölt cseh burgonyagombóccal

A hagymát megtiszítjuk és apróra felvágjuk. A zsiradékot felmelegítjük és megdinszetljük rajta a hagymát, majd félrehúzzuk és hozzáadjuk a préselt fokhagymát és pirospaprikát, maj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Renáta
Kocsonya
Kocsonya

A megtisztított húst felteszem egy 5 literes fazékban főni, amikor felforr lehabozom. Beleteszem a zöldségeket és a fűszereket. Legalább 6 órán keresztül lassú tűzöm, fedő alatt fő...

Elkészítési idő: 6-8 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk