menu

Családireceptkönyv.hu

Kocsonya


Írta:

Elk. idő: 6-8 óra
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


- 1 disznó köröm
- disznó bőr
- 20 dkg sertéscomb
- 2 db sárgarépa
- 1 db fehérrépa
- 1 db vöröshagyma
- 3-4 gerezd fokhagyma
- szemesbors
- só

Elkészítés:


A megtisztított húst felteszem egy 5 literes fazékban főni, amikor felforr lehabozom. Beleteszem a zöldségeket és a fűszereket. Legalább 6 órán keresztül lassú tűzöm, fedő alatt főzöm. Ekkor leszűröm. A húst elosztom ízlés szerint edényekbe és rászedem a levet. Hűvös helyre ( erkélyre) teszem őket dermedni.

Jó étvágyat!

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Anette
Gluténmentes amerikai palacsinta
Gluténmentes amerikai palacsinta

A tojást felverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, picit kikeverjük, hozzáöntjük a tejet, és csomómentesre keverjük. Végül beletesszük az olajat is. Vék...

Elkészítési idő: 5 perc + sütés
Nehézség: Könnyű
share
Palacsinta, lekváros, fahéjas
Palacsinta, lekváros, fahéjas

. A hozzávalókat robotgéppel összekevertem, majd kisütöttem. Felét lekvárral, a másik felét fahéjas cukorral töltöttem, majd feltekertem. Jó étvágyat kívánok.

Elkészítési idő: 1
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Henrietta
Párizsi krém
Párizsi krém

1. A tejszínt feltesszük forrni a cukorral, és szálpróbáig forraljuk. Ez azt jelenti, hogy a szirupba mártunk egy kanalat és a mutatóujjunkra teszünk egy kicsit belőle, a hüvelykuj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Krumplis palacsinta
Krumplis palacsinta

a burgonyát ,sózzuk megfőzzük lehütjük - krumplitörön áttörjük...,sózzuk ,borsozzuk,pici zsirt vagy margarinnal összekeverjük a lisztet +sót elkeverjük a vizzel eldolgozzuk -...

Elkészítési idő: 30
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk