50 dkg liszt
-2 kiskanál só
-3 dl langyos viz
-4 evőkanál olaj
TÖLTELÉK
-50 dkg főtt áttőrt burgonya
a burgonyát ,sózzuk megfőzzük lehütjük
- krumplitörön áttörjük...,sózzuk ,borsozzuk,pici zsirt vagy margarinnal összekeverjük
a lisztet +sót elkeverjük a vizzel eldolgozzuk
-puha tésztát gyúrunk
-az olajat lassanként beledolgozzuk
-10 egyenlő részre osztjuk a tésztát
- a bucikat letakarjuk és 15 percet pihentetjük
-kézzel nagyon vékonyra nyomkodjuk,megkenjük olajjal ,rászorjuk a tölteléket
-felcsavarjuk mint a csigát ,majd sodrófával kerekre nyújtjuk
- forró olajban kisütjük
Az öntethez a Totu krém extrát habverővel kevergetve vékony sugárban hozzácsorgatjuk az olajat. Ha úgy látjuk, hogy az olaj összekapja a krémet, akkor fejezzük be az olaj hozzácsor...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gombát és a csirkemellet vékony csíkokra vágjuk. A hagymát kevés olajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadunk egy kiskanál piros paprikát, a csirkemellet és egy kevéske vizet. Am...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű