menu

Családireceptkönyv.hu

Olívabogyó krémleves


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


40 dkg vöröshagyma
15 dkg magozott olajbogyó
3 dkg blansírozott egész mandula
1 dl fehérbor
10 dkg Totu krém extra (nem paleozóknak mascarpone)
2 evőkanál olívaolaj
1 teáskanál kakukkfű
víz

Elkészítés:


Főz,tx.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Zsike
tojásleves
tojásleves

Kevés olívaolajon megpirítjuk a köménymagot. Amikor már pattog, lehúzzuk a tűzhelyről, késhegynyi liszttel és pirospaprikával megszórjuk. Feleresztjük fél liter vízzel, ízlés sz...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
Tejszínes karfiolkrémleves izeselet
Tejszínes karfiolkrémleves izeselet

A karfiolt sós vízben puhára főzzük, és a rózsákat beletesszük a turmixgépbe. Öntünk rá annyi főzőlevet, hogy a gép könnyedén megbirkózzon a pürésítéssel. Közben egy kis tálkában...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ágnes
Fokhagymás cukkini leves
Fokhagymás cukkini leves

A cukkinit megmossuk, két végét levágjuk, majd vékony karikákra aprítjuk. A felforrósított olajon üvegesre pirítjuk, ezután felöntjük 1 liter vízzel. Beletesszük a húsleveskockát é...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: zsuzsi0629
Tejfölös zellerkrémleves
Tejfölös zellerkrémleves

Felaprítom a hagymát, 1 evőkanál vajon megpárolom. Fekockázom a zellert és a burgonyát, hozzáteszem a hagymához, és annyi vízzel felöntöm, hogy ellepje. Beleteszem a fűszereket, és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk