200 g magas kakaótartalmú csokoládé,
120 g xilit,
150 g kókuszolaj,
4 tojás,
1rúd vanília magjai
A csokoládét, és a kókuszzsírt felolvasztjuk, majd elkeverjük benne az előzőleg megdarált xilitet is. Végül a tojásokat óvatosan egyenként hozzádolgozzuk habverővel (nálam elektromos).
A tortaformát kizsírozzuk, kilisztezzük (paleos liszttel), majd 180 fokon légkeveréses üzemmódban 35-40 percig sütjük. A közepe még remegős marad, és "szinte" folyik, de pont így lesz tökéletes.
Kihűtjük és ízlés szerint gyümölcsökkel díszítjük. Nálam most eper, áfonya és szőlő volt itthon.
1. A vajat, lisztet, cukrot, fahéjat és rumaromát összegyúrjuk, hűtőben 15 percig pihentetjük. 2. Kinyújtjuk kb. 3 mm vastagra, majd karikákat szúrunk belőle. 3. Előmelegített sü...
Elkészítési idő: 1 óra 40 perc Nehézség: KözepesA tejet meglangyosítjuk, a vaníliás cukrot és a porcukrot beletesszük. A cukros tejbe belemártogatjuk a babapiskótát és egy jénai tál aljára pakoljuk őket. Majd gesztenye masszát r...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA hozzávalókat csomómentesre keverjük és kisütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat tálba ütjük, elkeverjük a kefirrel, az olvasztott (de nem forró) vajjal. Hozzáadjuk a sütőporral és szódabikarbónával elkevert lisztet (a lisztet a kefires pohárral mér...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű