1 db tavaszi vagdalthús konzerv (vagy bármilyen vagdalthús)
2 db főtt egész tojás
1 fej hagyma
tejfől izlés szerint (kb 1 kis doboz)
só, bors
A tojásokat villával összetörjük a vagdalthússal, a hagymát nagyon apró kockára vágjuk, annyi tejfőllel összekeverjük hogy krémes állaga legyen. Füszerezzük sóval borsal.
A kenyér egyik oldalát sütőben megpiritjuk, megfordítjuk és a másik oldalára rákenjük a krémet és megsütjük!
A csirkemájat mosd meg, és töröld szárazra. Nagyságtól függően vágd három-négy részre, az inas, eres részeket pedig távolítsd el. Így nem pattog majd sütés közben. A vöröshagymát p...
Elkészítési idő: 55 perc Nehézség: KönnyűA húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, kicsit állni hagyjuk. Ezután lisztben megforgatjuk, mindkét oldalát elősütjük. Egy nagy tálba fektetjük őket és ráhalmozzuk a gomba töltelék...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A krumplit meghámoztam, karikára vágtam, sós vízben 8-10 percig főztem. 2. A hagymát megtisztítottam, karikára vágtam, a paradicsomot megmostam, karikára vágtam. 3. A sz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű