hús - fél kg hús/csont/2 cs comb (3-4 l-es edényhez)
+ víz + 1 hagyma --> fő
Amikor felhabzik, a habot leszedjük. Jön bele a só, bors, paprika.
1 órát főzzük, jön bele a zöldség (2-3 srépa, petrezselyem, karalábé zeller, fél paradicsom, fél paprika)
Készre főzzük.
A gombát felszeletelem, a hagymát apróra vágom és az olajon megpárolom. Rádobom a szeletelt gombát, fűszerezem és kevés vizet hozzáadva készre párolom. Kiveszek a sűrűjéből egy k...
Elkészítési idő: 1/2 óra Nehézség: KönnyűA répákat megpucoljuk, és felkarikázzuk, a vöröshagymát felaprítjuk, a gombákat felvágjuk. A vajat megolvasztjuk, megfuttatjuk rajta a vöröshagymát, majd megszórjuk pirospaprikáva...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csülköt megfőzöm a csomboros,kapros gyengén sós (vigyázat a csülök sós ) vízben az egészben hagyott hagymával. Ha puhára főtt, leszedem a csontról a húst és tetszés szerint dar...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágjuk, és kevés olajon dinsztelni kezdjük. Amikor üvegesre párolódott, hozzáadjuk a csíkokra vagy kockákra vágott csirkemell filét és fehéredésig pirítjuk. A z...
Elkészítési idő: 45perc Nehézség: Könnyű