25 dkg trappista sajtot beleteszünk egy zacskóba, fővő vízbe tesszük és kb 5 percig főzzük. Folpack fólián kinyújtjuk téglalap alakúra és töltelékkel töltjük.
Töltelék: 2 doboz natúr vajkrém, kiskanál mustár, apróra vágott petrezselyemzöldje, 5 dkg sonka, 1 keményre főzött tojás.
Feltekerjük, hűtőbe tesszük.
A brokkolit kevés vízen puhára pároljuk, leszűrjük, villával összetörjük, majd belekeverjük az összes hozzávalót, és megtöltjük a sonkaszeleteket.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A vajat a krémsajttal simára keverjük. 2.Hozzáadjuk a két, villával összetört főtt tojást, a mustárt, sózzuk, borsozzuk. 3. A sonkát nagyon apróra vágjuk és a fölaprítot...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 kg burgonyát héjában megfőztem. Megtisztítottam és összetörtem. Hagytam langyosra hűlni, majd adtam hozzá 20 dkg lisztet, 10 dkg vajat, 2 db tojást, 1 evőkanál sót. Lisztezett...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű