1 db nagy csirkemell
1 db paradicsom
3 db közepes nyers krumpli
1 fej közepes vöröshagyma
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
ízlés szerint ételízesítő
150-200 g reszelt sajt
6 evőkanál tejföl(1 kisebb dobozos)
Megmosott csirkemellet felszeleteljük, kikloffoljuk, sózzuk, borsozzuk, hőálló tálba tesszük. Burgonyát meghámozzuk, reszelőn lereszeljük, húsra szórjuk Felkarikázzuk a paradicsomot, majd a hagymát rátesszük a krumplira, megszórjuk ételítesítővel. Tetejére tesszük a tejfölt reszelt sajtot, 180 C-on szép pirosra sütjük.
Fűszeres-ropogós kacsacombok, aszalt-sárgabarackos pálinkaszósszal, medvehagymás krumplipürével: A kacsacombokat sózzuk, borsozzuk, tűzdeljük meg a fokhagymával, majd tegyük egy n...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA combokat alaposan megmossuk, sózzuk, borsozzuk. Egy nagyobb méretű tepsibe 3 púpos ek tyúkzsírra fektetjük őket. Ráöntünk 2,5 dl sört. Előmelegített sütőben fedő/alufólia alat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat befűszerezem, és egy olajjal vékonyan kikent tepsibe pakolom úgy, hogy közte legyen még hely a karfiolnak is. A karfiolt rózsáira szedem, megmosom, majd úgy nyer...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA combokat alaposan megmossuk, és szárazra törölgetjük. A sót elkeverjük a borssal, a fokhagymaporral, és a combokat nagyon alaposan bedörzsöljük. Üvegtálba tesszük, lefedjük, és 1...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű