50 dkg csirkemellfilé
50 dkg csiperke
1 vöröshagyma
1 evőkanál (kókusz)zsír
1 dl fehérbor
2 dl sűrű kókusztej
só
őrölt bors
1 evőkanál szárított kakukkfű
A megtisztított hagymát felkockázzuk, és a zsíron megpirítjuk. Sózzuk, majd a szeletekre vágott csirkemellet rátesszük, és mindkét oldalán átsütjük. Hozzáadjuk a megtisztított, felszeletelt gombát, és addig pároljuk, amíg a gomba levet nem ereszt. Ezután beleöntjük a fehérbort és a kókusztejet. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a kakukkfűvel, és kis lángon, fedő nélkül addig főzzük, amíg a hús meg nem puhul, és a szaft be nem sűrűsödik.
Tetszőleges körettel tálaljuk.
A póréhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és olajon dinsztelni kezdjük. A húst nagy szeletekre vágjuk és mindkét oldalát 2-3 percig sütjük a hagymával együtt, majd felöntjük egy kor...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet forgasd bele a fűszerkeverékbe, és felforrósított serpenyőben, kókuszzsíron pirítsd meg. Ízlés szerint sózd és borsozd a végén.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.A csirkemell filéket felszeleteljük és egy kicsit kiklopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk, majd kevés olívaolajon elősütjük mindkét oldalát. 2.A mustárt és a zúzott fokhagymát egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűZuerst das Hühnchen kalt abspülen, trockentupfen und in grobe Teile hacken. Dann Karotten und Kartoffeln schälen, waschen und grob schneiden. Zwiebeln und Knoblauch schälen und f...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű