2 tojássárga
8 dkg porcukor
2 szelet csoki
3 dl tejszín
Két tojássárgáját elkeverünk 8 dkg porcukorral, 2 szelet puhított csokoládéval. Hígítjuk 3 dl tejjel, és folytonos keverés közben kis lángon vagy gőz fölött sűrűre főzzük. Hidegen is, melegen is használhatjuk.
A hagymát aprítsuk fel és dinszteljük meg pici olajon. A szintén apróra vágott gombát szórjuk rá, majd fűszerezzük ízlés szerint. Amikor a gomba a levét elfőtte öntsük fel a borral...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűösszekeverni
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A paradicsomokat négybe vágjuk, és egy nagyobb lábasba tesszük, ráöntünk negyed bögre vizet, lefedjük, majd 8-10 percig forraljuk. Közben maradjon lefedve, és csupán egyszer-két...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesKeverjük össze az összes hozzávalót! Ez az öntet nagyon jól illik a csirkemellel és sonkával felturbózott salátákhoz.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű