4 személyre
2 dl eperbor
4 tojás
8 ek cukor
1 ananász
1 gránátalma
A tojások sárgájához hozzáadjuk a cukrot és az eperbort, és egy elektromos keverővel habosra keverjük. Majd vízgőz fölött – fontos, hogy ne érjen bele az edény amiben a hab készül a vízbe – habverővel vagy a kézikeverővel felhabosítjuk a borhabot, ez legalább 8-10 percig tart. Poharak aljába néhány ananász darabot és gránátalma magokat teszünk, rákanalazzuk a sabayont, és azonnal kínáljuk.
A tejszínt összeforraljuk 30 dkg cukorral. A kakaóport összekeverjük 10 dkg cukorral, majd a tejszínes anyagból keveset hozzáadunk, csomómentesre keverjük, majd ezt szép lassan öss...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bort fazékba öntjük, hozzáadjuk a cukor felét, a fahéjat, a citrom és két narancs reszelt héját, majd felforraljuk. A narancsokat meghámozzuk, hártyáitól megtisztítjuk, a húsát v...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű