menu

Családireceptkönyv.hu

Húspác


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


2 tojás
1 ek mustár
1 ek. keményítő
1 kk só
1 kk. kedvenc fűszerkeverékünk (borsos, fokhagymás, fűszerpaprikás, grill…)

Elkészítés:


A pác hozzávalóit egy tálba tesszük, alaposan elkeverjük és beletesszük a húst. A húst legalább egy éjszakán át pácoljuk. A hús a pácban a hűtőszekrényben akár több napot is kibír, így akár másnap, vagy harmadnap is használható isteni ebédnek vagy vacsorának.
A pácolt húst elég, ha egy forró serpenyőre tesszük, egy kis olajon minden oldalát megsütjük, sütés közben egy kis szezámmaggal megszórjuk.

Húspác

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek, Fűszerkeverékek, gyorspácok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Mézesfűszer házilag
Mézesfűszer házilag

1. A darabos/szemes hozzávalókat egy kávédarálóba teszem. Ezek: a szerecsendió néhány nagyobb darabra törve, a kardamom (hüvely nélkül, csak a magok), a szegfűszeg, a szegfűbors (a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Bertalan
Thai dipp főtt húsokhoz (olvasható)
Thai dipp főtt húsokhoz (olvasható)

Minden hozzávalót összekeverünk és hagyjuk összeérni legalább egy órát

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zöldcitromos-majorannás marinád
Zöldcitromos-majorannás marinád

A foghagymát megtisztítjuk , foghagymaprésbe tesszük és átpréseljük . A majorannát hideg vízzel leöblítjük és leszárítjuk.. A leveleket letépjük és felaprítjuk. A foghagymát a...

Elkészítési idő: 1 ora 35 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Gyros fűszerkeverék
Gyros fűszerkeverék

Egy kis, jól zárható tálba kanalazzuk a fűszereket, és alaposan összekeverjük. Én száraz pácként használom.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk