menu

Családireceptkönyv.hu

Indiai mártás


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


tejföl
1 gerezd fokhagyma

őrölt római kömény
madras curry
kurkuma
csípős paprikakrém

Elkészítés:


A mártáshoz simára keverjük a sűrű tejfölt a fűszerekkel. A fűszereket bőkezűen adagoljuk, hogy markáns ízt adjanak. A csípősből ízlés szerint keverünk bele. Tálalásig a hűtőbe tesszük. Jót tesz neki, ha pár órával hamarabb összekeverjük.

Indiai mártás

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Tamás
Aioli - fokhagymás öntet
Aioli - fokhagymás öntet

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Nono
Fűszeres Túrókrém (Adrienntől)
Fűszeres Túrókrém (Adrienntől)

Dupla tüllanyagon vagy géz segítségével lecsöpögteted, ez kb. 24 óra, összekevered, kb. 2 órát hagyod állni. Mikor az állaga kellemesen kenhető krém, akkor fogyasztható.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Pritaminos zakuszka
Pritaminos zakuszka

A padlizsánt kis kockákra vágtam és bő olívaolajon kevergetve megpirítottam (szinte teljesen készre). Aztán hozzáadtam a kockákra vágott hagymát, paprikát és a fokhagymát, majd néh...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Uborkás zöldségmártogatós - OK
Uborkás zöldségmártogatós - OK

1. A kígyóuborkát és a fokhagymát megpucoljuk, majd nagyobb darabokra vágva a turmixgépbe tesszük. 2. Az első turmixolás után sót hintünk hozzá, s 2-3 kanál joghurttal tovább ap...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk