A húshoz
3 szelet csirkemell filé
1 csipet só
1 csipet bors - fekete (tört)
A panírhoz
1 db tojás (nagyobb, "L"-es méretű)
100 g zabpehelyliszt
100 g kókuszreszelék
A sütéshez
2 evőkanál kókuszolaj (étolaj)
A megtisztított csirkemell szeleteket sózzuk, borsozzuk és előkészítjük a többi hozzávalót.
A hússzeleteket lisztbe, majd tojásba és végül kókuszreszelékbe forgatjuk.
Oldalanként 4-5 percig sütjük, ne süssük túl nagy lángon mert a kókuszreszelék könnyen megéghet. Papírtörlőn lecsepegtetjük.
Házi majonézzel tálaljuk.
A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, és felhevített serpenyőben egy kevés olajon minden oldalukon megpirítjuk őket. Közben egy fej hagymát apróra vágunk, a répákat felkarikázzuk....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket sózzuk, borsozzuk, és tűzforró serpenyőben, kevés olajon, 30 másodpercenként megforgatva megsütjük úgy, hogy a külsejükre szép piros kéreg kerüljön, de belül csak...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet felkockázzuk, átmossuk hideg vízzel. A pác összes hozzávalóját összekeverjük, hozzáadjuk a csirkemellet és jó alaposan átforgatjuk benne. Minimum 2-3 órán át, de még...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A paprikákat és az újhagymát vékony csíkokra, a sajtot és a sonkát négy szeletbe vágjuk. A kiterített csirkemellek egyik olda...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű