♥ A húshoz.
két sertés dagadó,
só,
2 kisebb fej vöröshagyma,
4 fakanál sertészsír,
30 dkg sertésmáj,
5 dkg gomba,
3 nyers tojás
4 keményre főzött tojás,
1 csokor petrezselyem zöldje,
4 szikkadt zsemle,
1 teáskanál őrölt feketebors,
1 teáskanál majoránna.
♥A rántott krumplihoz:
2 kg krumpli,
a panírhoz 4 tojás,
csipetnyi só,
liszt,
zsemlemorzsa.
A sütéshez étolaj (zsír).
két sertés dagadó,
só,
2 kisebb fej vöröshagyma,
4 fakanál sertészsír,
30 dkg sertésmáj,
5 dkg gomba,
3 nyers tojás
4 keményre főzött tojás,
1 csokor petrezselyem zöldje,
4 szikkadt zsemle,
1 teáskanál őrölt feketebors,
1 teáskanál majoránna.
A rántott krumplihoz:
2 kg krumpli,
a panírhoz 4 tojás,
csipetnyi só,
liszt,
zsemlemorzsa.
A sütéshez étolaj (zsír).
A hagymát pici olajon pirítani kezdem. Hogyha jó kis színt kapott, ráteszem a szalonnát. Ha kisült a szalonna, zsírja ráteszem a húsit. Ha a hús minden oldala színt kapott felön...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KözepesA felaprított vöröshagymát és fokhagymát forró oliva olajon üvegesre dinszteljük, majd megsózzuk. Felvágjuk a zsemlét és meleg vízbe vagy langyos tejbe áztatjuk, majd jól kinyomkod...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felszeletelt sertéshúst megsózzuk, megborsozzuk, fokhagymával bedörzsöljük és diónyi, apróra vágott vöröshagymát szórunk rá, majd megolajozott vagy vajazott alufóliába csomagolju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőre elkészítettem a húst, azaz bepácoltam sütés előtt legalább egy nappal. Mindenki ízlése szerint fűszerezze. (én Gyrososan fűszereztem) Nagyon jó a bolti Gyros fűszerkeverék i...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű