menu

Családireceptkönyv.hu

Töltött dagadó rántott krumplival


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


♥ A húshoz.
két sertés dagadó,
só,
2 kisebb fej vöröshagyma,
4 fakanál sertészsír,
30 dkg sertésmáj,
5 dkg gomba,
3 nyers tojás
4 keményre főzött tojás,
1 csokor petrezselyem zöldje,
4 szikkadt zsemle,
1 teáskanál őrölt feketebors,
1 teáskanál majoránna.

♥A rántott krumplihoz:
2 kg krumpli,
a panírhoz 4 tojás,
csipetnyi só,
liszt,
zsemlemorzsa.
A sütéshez étolaj (zsír).

Elkészítés:


két sertés dagadó,
só,
2 kisebb fej vöröshagyma,
4 fakanál sertészsír,
30 dkg sertésmáj,
5 dkg gomba,
3 nyers tojás
4 keményre főzött tojás,
1 csokor petrezselyem zöldje,
4 szikkadt zsemle,
1 teáskanál őrölt feketebors,
1 teáskanál majoránna.

A rántott krumplihoz:
2 kg krumpli,
a panírhoz 4 tojás,
csipetnyi só,
liszt,
zsemlemorzsa.
A sütéshez étolaj (zsír).

Töltött dagadó rántott krumplival

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Klári
Temesvári tokány
Temesvári tokány

A hagymát pici olajon pirítani kezdem. Hogyha jó kis színt kapott, ráteszem a szalonnát. Ha kisült a szalonna, zsírja ráteszem a húsit. Ha a hús minden oldala színt kapott felön...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar Savanyúkáposztás egyben sült fasírt
Savanyúkáposztás egyben sült fasírt

A felaprított vöröshagymát és fokhagymát forró oliva olajon üvegesre dinszteljük, majd megsózzuk. Felvágjuk a zsemlét és meleg vízbe vagy langyos tejbe áztatjuk, majd jól kinyomkod...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tejszínes gombás sült
Avatar Kis Franciska Kedvelnék
Tejszínes gombás sült

A felszeletelt sertéshúst megsózzuk, megborsozzuk, fokhagymával bedörzsöljük és diónyi, apróra vágott vöröshagymát szórunk rá, majd megolajozott vagy vajazott alufóliába csomagolju...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Erika
Makói hagymás rakott karaj
Makói hagymás rakott karaj

Előre elkészítettem a húst, azaz bepácoltam sütés előtt legalább egy nappal. Mindenki ízlése szerint fűszerezze. (én Gyrososan fűszereztem) Nagyon jó a bolti Gyros fűszerkeverék i...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk