25 dkg margarin
25 dkg porcukor
5 dl tejszín
15 dkg étcsokis tortabevonó
2 csomag tejszín ízű pudingpor
2 evőkanál cappuccino por
A krémhez 5 dl tejszínben megfőzzük a pudingport. Még a puding meleg, a tortabevonót darabokra törve hozzákeverjük,addig, míg el nem olvad. Amikor a puding kihűlt, hozzáadjuk a margarint és a porcukrot, kikeverjük, végül hozzá keverjük a cappucino port
A tészta hozzávalóiból linzer alaptésztát gyúrok, fél órát hűtőben pihentetem. 24 cm átmérőjű formába nyújtom, majd 180 fokra előmelegített sütőben 15 percig lesúlyozva (szárazbab,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű-a piskótát megsütjük ,kihütjük -ketté vágjuk hosszában és keresztben is -egy tálat ki tapétázunk a piskótával,az oldalait is ( ebbe jön a krém és a piskóta darabkák) -a t...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesHozzávalók a kakaós keksz réteghez: 1 csomag győri édes kakaós keksz (180 g) 30 g puha vaj annyi tej, hogy kicsit összeálljon Világos kekszréteghez: 15 d...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat a cukorral keverd habosra. A tojásokat és a tojásfehérjét lassanként add hozzá és kavargasd folyamatosan. Keverd bele a kókusztejet és adj hozzá vaníliaaromát. Főzd lassú t...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Közepes