menu

Családireceptkönyv.hu

Barracuda


Írta:

Elk. idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3 cl rum,
2 cl vanília likőr,
6 cl ananász lé,
3 cl citrom lé,
ananász darabok

Elkészítés:


A hozzávalókat egy pohárba tesszük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Italok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kata
Martini
Martini

Elkészítés: A hozzávalókat ötliteres dunsztos üvegbe teszem, felöntöm három liter vízzel, és addig keverem, míg a cukor felolvad. Lefedve meleg helyre teszem érni. Két hétig mi...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Gyuszi
Italok
Italok

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Mézeskalácsos forró csoki
Mézeskalácsos forró csoki

A főzőcsokoládét kis tűzön kevés vízben felolvasztjuk. Közben a tejet a cukorral és a vaníliarúddal,fűszerkeverékkel felforrósítjuk, majd állandó keverés mellett, vékony sugárban a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Áfonyás puncs
Áfonyás puncs

A vörösbort és az áfonyalevet az egyik narancs kifacsart levével, valamint a szegfűszeggel együtt melegíteni kezdjük. Közben a hosszában kettévágott vaníliarudat is beletesszük....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk