3 cl rum,
2 cl vanília likőr,
6 cl ananász lé,
3 cl citrom lé,
ananász darabok
A hozzávalókat egy pohárba tesszük.
Elkészítés: A hozzávalókat ötliteres dunsztos üvegbe teszem, felöntöm három liter vízzel, és addig keverem, míg a cukor felolvad. Lefedve meleg helyre teszem érni. Két hétig mi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA főzőcsokoládét kis tűzön kevés vízben felolvasztjuk. Közben a tejet a cukorral és a vaníliarúddal,fűszerkeverékkel felforrósítjuk, majd állandó keverés mellett, vékony sugárban a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vörösbort és az áfonyalevet az egyik narancs kifacsart levével, valamint a szegfűszeggel együtt melegíteni kezdjük. Közben a hosszában kettévágott vaníliarudat is beletesszük....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű