50 dkg darált keksz, 20 dkg porcukor, 10 dkg margarin, ½ dl rum, 50 dkg gesztenye massza, annyi tej, hogy könnyen gyúrható legyen.
Tepsibe nyomkodjuk.
Krém: 9 dl tej, 3 cs. vaníliás puding felfőzni, majd kihűteni
20 dkg margarin, 2 cs. vaníliás cukor, kikeverjük és a kihűlt pudinggal összekeverjük.
1 cs. szögletes háztartási kekszet forralt tejbe kissé beáztatjuk.
A gesztenyés alapot megkenjük, a krém felével rárakjuk sorba a kekszet és megkenjük a maradék krémmel.
Tetejére ½ dl tejszínt felverünk és a pudingos krémre kenjük.
A puha vajat, a cukrot és a tojást keverjük habosra. Keverjük a lisztbe a sót és a sütőport, majd dolgozzuk össze a tojásos keverékkel. Végül adjuk hozzá a zabpelyhet és kókuszre...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt 200 fokra melegítjük, a muffinsütő mélyedéseibe egy-egy muffinpapírt teszünk. A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéből kemény habot verünk, majd hozzáadjuk a cukrot és tov...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA kekszet a dióval, a porcukorral, a kakaóval, a puha margarinnal és a tejjel összegyúrjuk. Nedves kézzel kb. 25 kis gombócot formálunk belőle, melyeket kristálycukorban meghemperg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű