Palacsinta: 25 dkg liszt, 3 tojás, 3 dl tej, szóda, csipet só, olaj
Töltelék: 2 fej vöröshagyma, 2-3 gerezd fokhagyma, 2 csirkemell filé, őrölt kömény, 1 paprika, 1 paradicsom, pirospaprika, só, olaj, 2 dl tejföl, 2 e.k liszt
Palacsintatésztát sütünk. A hagymát apróra, paradicsomot, paprikát kockára vágjuk. Olajon hagymák, paprika, paradicsom ízesítjük köménnyel, sóval, pörköltet főzünk. A húst kiszedjük levét, liszttel, elkevert tejföllel besűrítjük. A besűrített mártásból 2-3 kanállal rakunk a húshoz. A mártást a palacsintára öntjük.
1. A csirkemellet nagyobb kockákra vágjuk, egy tálban alaposan összekeverjük a pác összetevőivel, és 20-30 percig pihentetjük. 2. Ha letelt az idő, egy nagyobb serpenyőben az olí...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször is elkészítem a fűszervajat. Ezután egy folpackba csomagolva, hengeralakúra formázva, a fagyasztóba teszem. Kicsontozom a csirkecombokat. A húst, egy fóliával letakarom, és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tésztát sós vízben megfőztem. 2. A paprikát, hagymát és paradicsomot megtisztítottam, majd csíkokra vágtam, és az alap lében puhára főztem. 3. Miután a zöldségek megpu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy nagyobb zárható edénybe az alapanyagokat jól összekeverjük,a hagymát és a fokhagymát össze kockázzuk ,a végén a tisztított ,megmosott csirkecombot.Lezárjuk hűtőbe rakjuk egy éj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű