10 dkg dió,
28 dkg liszt,
21 dkg vaj,
7 dkg porcukor,
Összegyúrjuk kis rudakat sodrunk belőle, és apró kifliket formálunk belőle, majd sütjük.
A 6 tojássárgáját a margarinnal, porcukorral és a citrom levével habosra keverjük. Hozzáadjuk a 6 tojás felvert habját és 25 dkg lisztet a sütőporral elkeverve. Mindezt apránként é...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesKevés langyos tejjel, liszttel, cukorral és élesztővel kovászt készítünk. A többi porcukorral, vaníliás cukorral a tojássárgákat habosra keverjük, hozzáöntjük az élesztős tejet,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet dagasztótálba tesszük . Közepébe kis fészket képezünk . Beletesszük a cukrot . Rámorzsoljuk az élesztőt és felöntjük egy kevés langyos tejjel ( annyival ami az élesztőt e...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz összes hozzávalót – a kókuszreszelék kivételével – tedd a keverőgépbe, és készíts belőle egységes masszát. Nedves kézzel formázz diónyi gombócokat a masszából és hempergesd meg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű