Tészta: 4 tojás sárgája, 20 dkg porcukor, 3 dkg kakaó, 10 dkg zsír, habosra keverjük hozzá 20 dkg liszt, 2,5 dl tej.
Krém: 2 karamell puding, 6 dl tejbe felfőzzük. 1 margarin, 20 dkg porcukor kikeverni, ha kihűlt a főzött krémmel összekeverjük.
1 cs. babapiskótát rummal megkenjük, ecset segítségével. Fele krém – babapiskóta – krém. Tetejére tejszínhab.
200 fokra melegítjük a sütőt. Az egész tojásokat a cukorral és a kakaóporral addig verjük, amíg a térfogata háromszorosára nem nő. Lazán beleforgatjuk a sütőporral elkevert lisztet...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűHamar sül.
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: KözepesSárga lap: 5 tojás sárgája, 7 evőkanál cukor, 5 cl víz és 5 cl olaj. Habosra kikavarjuk. Hozzáadunk 7 ek. lisztet és az 5 tojás kemény habját. Barna lap ugyan úgy készül, min...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehézsózott, felforralt vízbe lassan, állandó keverés mellett öntjük a búzadarát. Kb. négy-öt percig keverjük, vigyázva, mert fröcsög, mintha tejbepapit készítenénk, ha besűrűsödött e...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű