4 tojás sárgáját habosra keverünk, 15 dkg cukorral, hozzáadunk 15 dkg lisztet, 1 sütőport, 4 tojás habját.
Töltelék: 25 dkg darált dió, 1,5 dl rum, 15 dkg porcukor, összekeverjük, és a tésztára kenjük.
Krém: 4 tojás, 6 k. porcukor, 1 k. kakaó, gőz felett keményre verjük. Ha kihűlt 25 dkg margarint adunk hozzá és ezt kenjük a diós töltelékre. Tetejére tortadarával megszórjuk.
A kekszet összedaráljuk, hozzáadjuk a mascarponet. Összekeverjük, majd kézzel alaposan összegyúrjuk. Kis gombócokat formázunk belőle, majd egyenként az olvasztott csokoládéba márt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű25 dkg sertés zsír, 12,5 dkg +30 dkg liszt, 2 tojássárga, 1 evőkanál 10 %-os ecet, 1,5 dl langyos víz, pici só. A zsírt kikeverem a 12,5 dkg liszttel, a 30 dkg lisztből, a többi h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásfehérjéket a vízzel habbá verjük, hozzá adjuk a cukrot, majd keményre felverjük. A tojás sárgákat egyesével hozzákeverjük, majd apránként beleforgatjuk a kakaóval,és a sütő...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa tojásokat külön választjuk -a sárgáját habosra keverjük a cukorral -hozzáadjuk a sütőporos lisztet ,majd a tojások keményre vert habját -kettéválasztjuk a tésztát -az egyikbe...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Könnyű