80 dkg csirkemell
1 csokor bazsalikom
1 csokor petrezselyem
1 csokor snidling
1 dl olívaolaj
1 gerezd fokhagyma
1/4 citrom leve
tengeri só, bors
A csirkemelleket kisebb szeletekre feldaraboljuk. Enyhén besózzuk, frissen őrölt borssal megszórjuk.
A pesztóhoz a zöldfűszereket, az olívaolajat és a fokhagymát botmixer táljába, és pürésre turmixoljuk. Kevés sóval, citromlével ízesítjük. Izzó parázs felett pirosra sütjük a húsok mindkét oldalát, majd megkenjük a pesztóval, és azonnal tálaljuk.
A brokkolit mosd meg, szedd rózsáira, és főzd roppanósra körülbelül öt perc alatt. Figyelj, mert gyorsan szétesik. Szűrd le, és csepegtesd le. A csirkemellet tisztítsd meg, és v...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinit megmossuk, előbb keresztben, majd hosszában félbevágjuk. A széleit kiegyenlítjük, a leesett cukkinit apróra vágjuk. Kivájjuk a közepét, kis csónakokat készítünk. A csóna...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűElőször a pácot készítjük el. Egy tálba (amibe majd beleférnek a husik) öntjük az olajat, a paradicsomlevet. Beleszórjuk a sót, borsot, pirospaprikát, beletesszük a fokhagymakrémet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mandulát leforrázzuk, lehéjazzuk, megszárítjuk, majd ledaráljuk. A húst 2-3 cm széles csíkokra vágjuk, besózzuk. A tojásokat enyhén felverjük, 2 tk sóval ízesítjük. A húscsíko...
Elkészítési idő: 60-120 perc Nehézség: Könnyű