15 dkg zsír
40 dkg liszt
2 k. porcukor
kis rum
1 sütőpor
2 k. tejföl
1 tojás
A hozzávalókat összegyúrjuk, 4 lapot nyújtunk.
Lekváros diós töltelék a lapok közé, majd a tetejére csokimáz.
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgákat habosra keverjük a cukorral. A lisztet összekeverjük a sütőporral. A tojásfehérjét kemény habbá verjük. A tojássárgához hozzászitáljuk a s...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA pudingot a tejben cukor nélkül megfőzzük. A margarint a porcukorral, csipet sóval habosra keverjük, majd a kihűlt pudinggal összedolgozzuk. Mehet bele az aroma és a mandula. Egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lekvárt a tejjel simára kavarjuk, beleszórjuk a cukrot, majd fokozatosan hozzákeverjük a lisztet. Jól kikeverjük, majd kisebb méretű zsírozott, lisztezett tepsibe kisütjük. Dara...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszeturmixoltjuk a hozzávalókat és 180-200°C on kb. 15-20 perc készre sütjük (fogpiszkálóval ellenőrizgetjük, egy kicsit ragadnia kell, mert akkor brownie a brownie).
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű