2 db csirkemell filé, annyi db sárgabarack (lehet befőtt is), ahány szelet hús, 1 cs. lapka, vagy olvadó sajt, só, bors, kevés olaj.
A csirkemellet szeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd az olajban elősütjük. Tepsibe helyezzük, mindegyik szeletre teszünk 1-2 félbe vágott, magozott, héjától megszabadított barackot. Befedjük egy szelet sajttal és a sütőben addig sütjük, amíg a sajt ráolvad. Rizzsel tálaljuk.
-Egy nagyobb fazékba beleöntöd a sűrített paradicsomot, vízzel kellő sűrűségűre hígítod, felforralod. -Közben elkészíted a húsgombócokat. -A darált húst összekevered egy fej aprór...
Elkészítési idő: fél óra+fél óra Nehézség: KönnyűA gesztenyéket vágd ketté, pucold meg és vágd apró darabokra. Ha friss gesztenyéből készítjük a főzetet, az óriási szerencse, mert nem kell annyit kínlódni a kis fejek meghasításáv...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű