25 dkg cukor
15 dkg vaj ezeket kikeverni
4 db tojás
2 dl tejföl
30 dkg liszt
kicsi szódabikarbóna
½ sütőpor
kanál kakaó
Vajazott tepsiben, előmelegített sütőben megsütni, ha kihűlt, kettévágni, baracklevárral tölteni.
(Nagy gáztepsibe való adag!)
Ahogyan a cukrászok készítik! Igazi cukrász recept! Ha így készíted, biztos lehetsz benne, hogy megtartja a formáját, jól vágható, lágy és formázható lesz a piskóta. Válaszd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mézet , a cukrot és a margarint olvadásig melegítem . Kihűtöm és belekeverem a tojásokat . 1 nagy tálba beleöntöm a lisztet , belerakom-elkeverem a szódabikarbónát és készítek e...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElkészítése A piskótához 3 tojást tálba ütünk, teszünk hozzá 15 dkg porcukrot, és habosra keverjük. Ezután adunk hozzá 14 dkg puha margarint vagy 1 dl olajat, 15 dkg lisztet f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKezdjük a krémmel, hogy legyen ideje a hűtőben megdermedni. Gőz felett kezdjük el keverni a tojást a cukorral. Folyamatos keverés mellett (robotgéppel) főzzünk belőle sűrű krémet,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű