Csirkecomb
méz
mustár
só
bors
kakukkfű
szójaszósz
olivaolaj
csirkefűszer kerverék
burgonya
lilahagyma
sárgarépa
fokhagyma
A csirkecombokat az alábbi páccal kezeltem:
Mustár, méz, csirkefűszer keverék, pici szójaszósz, olívaolaj, friss kakukkfű
Előmelegített sütőben pirosra sütöttem.
Köret:
Újkrumpli, fokhagyma, lilahagyma, s.répa, kakukkfű.
Olívaolajjal és sóval összeforgattam és előmelegített sütőben megsütöttem.
A megmosott és előkészített csirkeszárnyakat kend át olajjal, sózd meg, majd forgasd át a lisztben. A szárnyakat sorakoztasd kiolajozott tepsibe, és 200 fokon süsd 20 percig. A s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kacsamell bőrét levágjuk, majd egy éles késsel kis darabokra vagdossuk. Közepes lángon, egy száraz serpenyőben elkezdjük kisütni a zsírját. Pár perc után egy kevés vizet adhatunk...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: KönnyűA felkockázott szalonnát a zsírjára sütjük, majd egy szűrőkanállal kiszedjük és félretesszük. A visszamaradt zsíradékhoz hozzáadjuk a kacsazsírt, majd megfonnyasztjuk benne a fela...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. 2 csirkemellet szeletekre vágunk, és a szeleteket vajon hirtelen megsütjük, majd a szeleteket kivajazott tűzálló tálba tesszük, reszelünk rá 10 dkg füstölt sajtot. 2. Egy ki...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz