2 db csirkemell filé
3 db csirkemáj
10 dkg kockázott bacon
4 db közepes gomba
2 tojás
5 ek tejföl
20 dkg reszelt sajt
2 ek liszt
1 csokor petrezselyem
1 cs szeletelt bacon
só
csirkemellet csíkokra szeleteljük,A gombát nem túl apróra felvágjuk és kevés olajon lepirítjuk.
Az összes hozzávalót a szeletelt bacon kivételével összekeverjük egy tálban.
Az őzgerincet bacon csíkokkal kibéleljük, úgy hogy a szélén túllógjon, majd beleöntjük a masszát. A kilógó részt ráhajtjuk és előmelegítette sütőben, 180 fokon, 40 percig sütjük.
Tipp / megjegyzés:
Melegen, hasáb burgonyával tálaljuk, de hidegen, salátával a hidegtál dísze lehet.
A csirkecombfilét megmossuk, apró kockákra vágjuk, majd lisztben megforgatjuk. (Ilyenkor lehet a lisztet borsozni, és sózni is akár). Olajat és vajat vegyesen felforrósítunk egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolt rózsáira szedjük és kivajazott tepsibe tesszük. A cukkinit is meghámozzuk, felszeleteljük és az olajbogyóval együtt a karfiol mellé tesszük. A csirkemellet felkockázzuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet kockákra vágjuk, majd beledobjuk egy késes aprítóba és a fokhagymával, a sóval, a borssal és a tojással együtt pépesre dolgozzuk. Golyókat formázunk a masszából és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkemelleket vékonyan felszeleteljük. Óvatosan dolgozzunk, hogy majd meg tudjuk tölteni. Lesózzuk és állni hagyjuk amíg elkészítjük a tölteléket. A hagymát és a gombát felsze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű