- hagyma (sok!)
- 1,5 kg ponty
- fél kiló nyesedék
- tej/ikra
- pontyszeletek
- halászlé kocka, sűrítmény
- paprika, paradicsom, krumpli
Hagyma, nyesedék, paprika, paradicsom, kis szem krumplit főzni legalább 1 1/2-2 órán át, amíg nem ragad.
Halászlé kocka, sűrítmény is belekerül.
Amikor összefő, átpasszírozni, ráönteni a levet, felforralni. Sok piros paprikát beletenni.
Végén halszeletet, tejet, ikrát belefőzni.
1. A füstölt szalonnát apró kockákra vágjuk, majd forró serpenyőben ropogósra sütjük. 2. A zsírjában megpirítjuk a lebbencs tésztát, majd rászórjuk az aprított vöröshagymát, ös...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA babot beáztatjuk előző nap vagy legalább két óráig forró vízben áztatjuk. A vöröshagymát apróra vágjuk, kevés olajon üvegesre pirítjuk. Adunk hozzá ízlés szerint törtpaprikát, ma...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát apróra vágjuk, és kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a felaprított fokhagymát. A húsokat falatnyi kockákra vágjuk, és a hagymára tesszük kissé pirítani, a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldhagymát és a paprikát apróra kockázzuk, a gombát és a többi zöldséget felszeleteljük. Olajon megdinszteljük a hagymát és a paprikát, majd hozzáadjuk a gombát, és a borsó kivé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű