1 kg máj, 1/4 rész hús,1/2 rész szalonna
citrom,cukor, 1 tojás, disznó vékonybél
májat abálni(belül rózsaszínűre), szalonnát abálni, húst főzni.Abalében állni hagyni.Darálni. citrom, kevés cukor, 1 tojás. Vékonybélbe tölteni.
A szalonnát apróra vágjuk, zsírjára pirítjuk. Hozzákeverjük a felkockázott füstölt húst, a karikákra vágott kolbászt, a kétféle hagymát, és addig pároljuk, amíg a hagyma opálossá n...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet, a darát, a sót, a cukrot és a tojást jól elkeverjük. A tejjel pedig addig hígítjuk, míg önthető masszát nem kapunk. Állni hagyjuk min. 10 percig, de ha nagyon összeáll...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bögréket (4 db) kivajazzuk. Beletörünk 1-1 tojást, egy villával felverjük, majd megsózzuk. Hozzáadunk 1-1 kanál tejet. Beleszórjuk a szalonnát vagy sonkát, a felaprított zöldsé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű