menu

Családireceptkönyv.hu

Kenőmájas


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg máj, 1/4 rész hús,1/2 rész szalonna
citrom,cukor, 1 tojás, disznó vékonybél

Elkészítés:


májat abálni(belül rózsaszínűre), szalonnát abálni, húst főzni.Abalében állni hagyni.Darálni. citrom, kevés cukor, 1 tojás. Vékonybélbe tölteni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Andrea
Vadászragu tésztával
Vadászragu tésztával

A szalonnát apróra vágjuk, zsírjára pirítjuk. Hozzákeverjük a felkockázott füstölt húst, a karikákra vágott kolbászt, a kétféle hagymát, és addig pároljuk, amíg a hagyma opálossá n...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Desszert
Bögrés császármorzsa
Bögrés császármorzsa

A lisztet, a darát, a sót, a cukrot és a tojást jól elkeverjük. A tejjel pedig addig hígítjuk, míg önthető masszát nem kapunk. Állni hagyjuk min. 10 percig, de ha nagyon összeáll...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Disznósajt
Disznósajt

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Hamar bögrés tojás
Hamar bögrés tojás

A bögréket (4 db) kivajazzuk. Beletörünk 1-1 tojást, egy villával felverjük, majd megsózzuk. Hozzáadunk 1-1 kanál tejet. Beleszórjuk a szalonnát vagy sonkát, a felaprított zöldsé...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk