menu

Családireceptkönyv.hu

meggybor/keresztapu


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg meggy
1 kg cukor
5 l víz

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Italok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Gyömbértea
Gyömbértea

friss gyömbérből készítsük a gyömbérteánkat, hiszen így érhetjük el igazán a kívánt hatást. Egy ujjnyi nagyságú gyömbérgumót reszeljünk le, forrázzuk le 5 dl forró vízzel és főzzük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zöld zöldségturmix
Zöld zöldségturmix

A leveleket, zöldség zöldet alaposan megmossuk. Kicsit összeaprítjuk késsel (könnyebb a dolga a gépnek). A kivit, banánt vagy almát megpucoljuk, és kicsit ezeket is összeaprogatju...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Ír krémlikör
Ír krémlikör

A porcukrot, vaníliacukrot kikeverjük, majd hozzáadjuk a rumot, kapuchino port és a habbá vert tejszínt. Ha sűrű, lehet egy kevés tejet hozzáadni. összekeverjük a rummal és hűtőbe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Aszalt szilva dzsúz
Aszalt szilva dzsúz

Az aszalt szilvákat 1 éjszakára 1/2 liter szobahőmérsékletű vízbe áztatjuk. A felpuhult szilvákat összeturmixoljuk, így egy sűrűbb pépet kapunk. Ezt higítva a gyümölcslével, és e...

Elkészítési idő: 5 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk