1 kg meggy
1 kg cukor
5 l víz
friss gyömbérből készítsük a gyömbérteánkat, hiszen így érhetjük el igazán a kívánt hatást. Egy ujjnyi nagyságú gyömbérgumót reszeljünk le, forrázzuk le 5 dl forró vízzel és főzzük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA leveleket, zöldség zöldet alaposan megmossuk. Kicsit összeaprítjuk késsel (könnyebb a dolga a gépnek). A kivit, banánt vagy almát megpucoljuk, és kicsit ezeket is összeaprogatju...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA porcukrot, vaníliacukrot kikeverjük, majd hozzáadjuk a rumot, kapuchino port és a habbá vert tejszínt. Ha sűrű, lehet egy kevés tejet hozzáadni. összekeverjük a rummal és hűtőbe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz aszalt szilvákat 1 éjszakára 1/2 liter szobahőmérsékletű vízbe áztatjuk. A felpuhult szilvákat összeturmixoljuk, így egy sűrűbb pépet kapunk. Ezt higítva a gyümölcslével, és e...
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: Könnyű