• 20 dkg brokkoli
• 4 fej csiperke
• 30 dkg liszt
• 8 gramm sütőpor
• 4 tojás
• 280 gramm tejföl
• 15 dl olaj
• 2 kávéskanál só
• bors
• reszelt sajt
1. A brokkolit kicsi rózsákra szedjük, a gombát feldaraboljuk, fűszerezzük, megpároljuk.
2. A sajt kivételével mindent összekeverünk, egy nagy vagy két kicsi tortaformába halmozzuk, és előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
3. A tészta tetejét megszórjuk sajttal, majd annyi ídőre még visszatesszük, hogy a sajt teljesen megolvadjon.
Friss zöldségeket kínálunk hozzá.
Az olajon alaposan lepirítjuk a darált húst, majd jöhet rá az apróra vágott hagyma és fokhagyma. Ha üveges lett a hagyma is, ráöntjük a passzírozott paradicsomot, majd hozzáadjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűRómai tálat beáztatjuk, majd lecsöpögtetjük. Megpirítunk 1 csomag bacont.Beöntjük a római tál aljába és oldalára! 1/2 kg fehérboros káposztát ráöntünk a baconre pici cukrot rászó...
Elkészítési idő: 2,5 óra Nehézség: KözepesKezdjük a szalonnával. Egy sütőpapírral fedett tepsire fektetjük őket és 200 fokon megpirítjuk őket pár perc alatt. Ne legyenek teljesen ropogósak, olyan félig sültnek kellene le...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. Első lépésként a cukkinit mossuk meg, és a héjával együtt reszeljük le, és sózzuk be. Ugyanezt tegyük meg a sajttal is (természetesen ezt nem kell sózni…). 2. A hagymát és a fo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű