Panírozni
- 2 db banán (meghámozva)
A bundához
- 12 g sütőpor
- 60 g búzaliszt (BL55)
- 90 ml víz
A sütéshez
-étolaj
A tálaláshoz
-8 evőkanál virágméz
1. A sütőport összekeverjük a liszttel, majd a hideg vizet is hozzáadjuk és csomómentesre keverjük.
2. A banánokat három egyenlő részre vágjuk.
3. A banán darabjait alaposan beforgatjuk a bundába.
4. Majd egy villával átszedjük a forró, 180 C-os olajba és aranybarnára sütjük őket.
5. Az olajat lecsurgatjuk, majd mézzel lecsurgatva tálaljuk.
Először a tojásfehérjét habbá verem, majd a tejszínt is. A 4 tojás sárgáját a porcukorral éa vízzel felváltva adagolva kikeverem. Majd hozzáadom a langyos olvasztott csokoládét....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta: Minden hozzávalót egy tálban egynemű masszává keverünk, majd beleöntjük egy müzlis tálba. Betesszük a mikróba, és 4 perc alatt megsütjük. Kivesszük, és egy kis tányé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet összekeverjük a sütőporral, sóval, összegyúrjuk a vajjal, tojássárgájával, cukorral és annyi tejföllel, hogy könnyen nyújtható tésztát kapjunk. A tésztát a hűt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az alaphoz valókat egy tálban összegyúrjuk. 2. Egy kivajazott tortakarikába simítjuk úgy, hogy körben a tortakarika oldalára is jusson a masszából. 3. Felfőzzük a zselatint, a...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes