piskóta: 6 tojás,4 púp.ev.kanál őrölt kókuszreszelék,3 ev.kan. mandula liszt ( lehet őrölt dió is ), 3ev.kan. kakaó, sütőpor, 4 ev. kan. xilit vagy egyéb édesítő.
Krém: 1/2 lit. kókusztej ( én házi kókusztejet használtam ), 2 cs.light kakaós pudingpor ( tescóba kapható), 2 kanál kókuszzsírt még forrón belekeverem a kész pudingba.
+ cukor mentes málna lekvár - kihagyható
A piskótát hagyományos módom megsütöm, ha kihült félbe vágom, majd megkenem málna lekvárral és a kihült pudingal, rá teszem a piskóta másik felét és ismét megkenem pudingal. Én még reszeltem rá egy kis csokit de nem muszáj.
teszt
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Nehéz1. A barackízt rummal és 1 dl vízzel kikeverjük. 2. A babapiskótákat belemártogatjuk, és egy kerek üvegtál alját kirakjuk vele. 3. A Nutellát kikeverjük a Mascarpone krémme...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tortaforma alját sütőpapírral béleljük, a sütőt 180 fokra melegítjük. A piskótalap hozzávalóit három részre osztjuk és három lapot sütünk belőle az alábbiak szerint. A tojásoka...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA darált kekszet, mandulát (mogyoró van az eredeti receptben), összekevertem a kakaóporral, cukorral, zabtejszínnel és az olvasztott vajjal. A tésztát belenyomkodtam egy sziliko...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű