2 cs babapiskóta
2 db citrom
12 ek cukor
1 cs vaniliáscukor
1 nagy tejföl
5 dl tejszín
A tejfölt habosra keverjük, beletesszük a cukrokat, a citrom reszelt héját és a levét.
A tejszínt kemény habbár verjük, majd óvatosan belekeverjük a citromos krémbe.
Egy mély tál alját kirakjuk babapiskótával, rákenjük a krém felét, majd egy sor babapiskóta jön, végül pedig a maradék krém..
Elkészítjük az instant vaníliakrémet. A krémport és a tejet összekeverjük, mixerrel felverjük, amikor krém állagú, félretesszük. Felverjük a tejszínhabot és a krémhez kavarjuk. A k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásfehérjét habbá verem és utoljára azt adom a tésztához, ezeket jól összekeverem, tepsibe teszem és kisütöm.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejben elkeverjük a darát, a cukrot, a tojás sárgákat és a sót. Lassú tűzön feltesszük melegedni, majd állandóan kevergetjük, krémesre főzzük a darakrémet. Néhányszor megkeverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz alapanyagokból lágy sima tésztát készítünk, melyet rövid időre a hűtőbe helyezünk. Liszttel meghintett gyúródeszkán 5mm vastagságúra nyújtjuk. Karikákat vágunk ki belőle, me...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz