6 tejeskifli
2 bögre tej
75 g cukor
4 ek méz
1 vaníliarúd kikapart belseje
4 dkg vaj
1 bögre mák
A kiflit felkarikázzuk.
A tejet felforraljuk a cukorral, mézzel, vaníliával.
Ezzel leforrázzuk a kiflit, majd rátesszük a vajat, végül pedig megszórjuk a mákkal.
Miután elkészült a tészta, felhasználás előtt 1 órát a hűtőben kell tartani. Ha a kekszek elkészültek, sütés előtt 20 perccel célszerű a hűtőbe tenni őket, hogy a minták így még j...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA kifliket karikázd fel. A tejet kezdd el melegíteni, majd adagold bele a vajat és a vaníliás cukrot. A kiflikarikákat tedd kivajazott jénai tálba, öntsd le a vajas-tejes keverékke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szuper szilveszteri partifalatkák elkészítéséhez először is keverd el az olívaolajban a mézet, a lime-levet, a Tabasco-szósz. Kockázd fel az alaposan leöblített húst, majd sózd,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű