kis fej hagyma
2 db halászlékocka
60 dkg hal
1 paprika
1 paradicsom
1 dl tejföl
A hagymát finomra vágjuk, megpároljuk.
0.5 l vízzel felöntjük, beletesszük a halászlékockát, felforraljuk, majd belerakjuk a halat.
Pár perc után beletesszük a paprikát, paradicsomot.
Öt perc múlva a tejföllel behabarjuk, ízesítjük, felforraljuk.
A konzervrol leszurjuk az olajat A tojast kemenyre fozzuk es lereszeljuk finomra Osszekeverjuk a halat,a lereszelt tojast,a vajat,sot, borsot,citromlevet,reszelt hagymat, amig sz...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűAz összetevőket összeforgatom egy tálban. A masszából két kanál segítségével lepényeket halmozok egy sütőpapírra. Igény és munkakedv szerint ölthetnek szabályos formát is, én jobba...
Elkészítési idő: 20 min Nehézség: KönnyűA halkonzervek tartalmát dolgozzuk össze annyi liszttel, amennyitől közepes sűrűségű tésztává áll össze. Ha nagyon szétesik, tegyünk bele 1-2 ek tojásmentes majonézt vagy kechupot....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű