1 olajas tonhal konzerv (130 gr)
10 dkg vaj
so, bors
keves citromle
1 darab kemenyre fott tojas
keves reszelt hagyma(elhagyhato)
A konzervrol leszurjuk az olajat
A tojast kemenyre fozzuk es lereszeljuk finomra
Osszekeverjuk a halat,a lereszelt tojast,a vajat,sot, borsot,citromlevet,reszelt hagymat, amig szep sima lesz
Hutobe tesszuk legalabb fel orara
A zöldségeket felaprítjuk tetszés szerint - a répát érdemes vagy gyufaszálra aprítani, vagy hámozóval vékony csíkokra szabni, és azokat rombuszalakúra vágni. Egy lábasban felhevít...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Melegítsük elő a grillt 5 percig. 2. Dörzsöljük be a lazacfilék mindkét oldalát paprikával és cukorral. Grillezzük 5 percig, amíg a hal átsül és omlós lesz. 3. Egy tálkában ke...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A pontyfilé bőrét lefejtjük, majd a halhúst 8 kisebb, de mindenképpen egyforma szeletre vágjuk, azután sűrűn bevagdossuk, vagyis húsát 2-3 milliméterenként mélyen beirdaljuk. 1...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTepsibe öntjük azt az olaj vagy zsiradékmennyiséget, amennyiben a halat sütjük, belereszeljük az 1 citrom héját, lereszeljük a fokhagymát is, beletesszük a sóval és borssal együtt,...
Elkészítési idő: 4 h Nehézség: Könnyű