1,5 ek liszt
1,2 l víz
pirospaprika
kömény
ecet
bors
4 tojás
A lisztből rántást készítünk, megszórjuk pirospaprikával, felöntjük a vízzel, sózzuk, borsozzuk, köménymaggal ízesítjük.
Ha felforrt, beleütjük a tojásokat, majd az ecettel ízesítjük.
Ha felforrt, 4 percig főzzük.
1. A répákat és a burgonyát pucold meg és kockázd fel apróra. Az olajat forrósítsd fel a lábasban, majd 1-2 perc alatt pirítsd át rajta a burgonyát és a sárgarépát. 2. Add hozzá a...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű· Elkészítés: A babot és a csülköt előző este beáztatjuk. · Másnap a csülköt feltesszük főni, később, amikor a csülök már puhulni kezd, hozzáadjuk a babot, a babérlevelet, és tová...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy fazékban kacsazsíron megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a kis kockákra vágott csirkemellet, lepirítjuk, közben sózzuk, borsozzuk, majd mikor a hús sz...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA poblano paprikát a magjaival együtt lepirítjuk egy forró serpenyőben, majd betesszük az egészet egy tálba és felöntjük forró vízzel, hogy kb. 10 perc alatt megpuhuljon. A koriand...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű