egy csomag zöldség
2 l víz
1 húsleveskocka
só, bors, petrezselyemzöld
A zöldséget megtisztítjuk
A felkarikázott répát megpároljuk. Vízzel felöntjük és sóval, borssal, húsleveskockával ízesítjük, majd belerakjuk a többi zöldséget is
(a petrezselymet felkarikázva, a hagymát egészben, a karalábét csíkokban) hozzáadjuk.
Ha megfőtt, akkor 1 tojásból nokedlit szaggatunk bele.
A zöldségeket megpucoljuk. A hagymát apró kockákra vágjuk, a répát karikázzuk, a krumplit apró kockákra vágjuk. Az olajat egy nagy lábosban - amiben a levest főzni fogjuk - felhev...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A babot előző éjszaka beáztatjuk. Felhasználás előtt leöntjük a levét. 2. Az apróra kockázott hagymát dinszteljük meg az olajon, adjuk hozzá a savanyú káposztát és a felkockázo...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA vöröshagymát apró kockára vágjuk, a fokhagymát lereszeljük, majd a zsíron elkezdjük dinsztelni. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, megszórjuk őrölt köménnyel, majd addig pároljuk,...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyű