menu

Családireceptkönyv.hu

Update Isler


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



50 g xilit porcukor
100 g vaj
140 g Norbi liszt
50 g finomra tört dió
0.5 kávéskanál fahéj

A töltelékhez:

Ízlés szerint cukormentes fekete ribizli, málna, szilva, vagy barack lekvár

Főoldal > A harmadik 20 legjobb sütemény > Update Receptek > Update sütemény receptek > Update Isler
Update Isler

Hozzávalók:

50 g xilit porcukor
100 g vaj
140 g Norbi liszt
50 g finomra tört dió
0.5 kávéskanál fahéj

A töltelékhez:

Ízlés szerint cukormentes fekete ribizli, málna, szilva, vagy barack lekvár

A bevonathoz:

300 g Norbi étcsokoládé

Elkészítés:


A sütőt előmelegítjük 200 fokra, valamint szilikonos sütőpapírral lefedünk egy sütőlemezt.

Először a tésztát készítjük el úgy, hogy a diót nyújtófával minél jobban összetörjük, majd a tészta összes összetevőjét egy tálba tesszük, és egyneműre gyúrjuk.

Amint összeáll, már kész is.

Ezt követően a tésztát fóliázzuk be, és tegyük a hűtőbe, ahol 10 percen át pihentessük, majd nyújtsuk ki kb. 3 mm vastagra.

Egy kerek, kb. 75 mm átmérőjű kiszúróval szúrjuk ki az islereket és tegyük őket sütőlemezre. Süssük ki őket 5-10 perc alatt.

Figyeljünk, hogy szép világosak maradjanak a kisült korongok.

Majd ha teljesen kihűltek, töltsük össze őket a dzsemmel.

Hagyjuk 1 napig állni hűtőben őket.

Egy nap elteltével a bevonás következik.

A csokoládét, vízgőzön olvasszuk fel.

Az islereket mártsuk bele az olvasztott csokoládéba, majd jól lecsurgatva tegyük vissza őket a szilikonos papírra, míg meg nem köt rajtuk a csokoládé.

Ügyeljünk arra, hogy a csokoládébevonat minél vékonyabb legyen.

Update Isler

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Szénhidrátcsökkentett almás táska
Szénhidrátcsökkentett almás táska

A töltelékhez az almát kis kockára vágjuk, majd egy lábasban a fahéjjal, és az édesítőszerekkel felforraljuk. Ha felforrt, hozzáadjuk a vízzel simára elkevert tápióka keményítőt é...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fánk sütőben
Fánk sütőben

Az élesztőt 1 dl langyos tejben pici cukorral felfuttatjuk. A többi hozzávalót tálba mérjük, hozzáöntjük a megkelt élesztőt, és a maradék tejjel tésztát dagasztunk. Lefedve, langyo...

Elkészítési idő: 120 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Anita
Mandulás kiflik
Mandulás kiflik

A hozzávalókat egy tálba öntjük és összedolgozzuk. Kifliket formázunk a tésztából, sütőpapírral bélelt tepsiben 170 fokon készre sütjük. Ha kihűlt, a végeit bekenjünk olvasztott cs...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sportszelet
Sportszelet

Összegyúrjuk a tésztát annyi tejjel, hogy jól nyújtható legyen, majd 4 részre osztjuk és 30×30 cm-es ,sütőpapírral bélelt tepsiben a lapokat megsütjük. A tejben elkeverjük a lis...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk