75 dkg brokkoli
1 tejföl
1 dl tejszín
Brokkolit sós vízben megfőzzük, tejföllel behabarjuk, kicsit kihűlve turmixoljuk. Belekeverjük a tejszínt, még egyszer forraljuk.
Tejfölös-lisztes habarás miatt Update 2.
A húst kb 3 liter vízben odateszem főni,hozzáadom az apróra vágott hagymát ,kaprot,csombort sót és borsot.Addig főzöm míg a hús puhára fő. Kiszedem a csontokat és beleteszem az a...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA paradicsomok szárát kimetsszük, majd a szemeket megmossuk, elnegyedeljük és turmixoljuk. Utána átszűrjük, így sem a magja, sem a héja nem kerül a levesbe. Az olajat kissé megf...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA krumplit tisztítás után kis kockákra, a hagymákat finomra aprítom. Felhevített zsiradékban a lisztet zsemleszínűre pirítom, beledinsztelem a vöröshagymát, majd a fokhagymát. F...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű1. Az edami és a füstölt sajtot lereszeljük. 2. A vöröshagymát finomra vágjuk. A vajat megolvasztjuk. Pár perc alatt üvegesre pároljuk a hagymát, hozzáadjuk a krémsajtot, és egysz...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű