1 sütőtök
1 dl tejszín
2-3 ek napraforgóolaj
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
só, bors, vegeta
1-2 ek aprított koriander
2 kk reszelt gyömbér
1 babérlevél
Vájd ki a tök belsejét és vágd fel kis darabkákra. Forró olajon párolj hagymát, majd add hozzá a szétzúzott
fokhagymát, a fűszereket, majd a tököt. Kicsit pirítsd át az egészet, majd öntsd fel vízzel. 25 percig főzd közepes
lángon, majd turmixold le (a babérlevelet vedd ki előtte) és keverd hozzá a tejszínt.
A karajcsontokat vízben feltesszük főni nagy lángon, felforraljuk, és 1-2 percig zubogva forrni hagyjuk. Ezt az első levet leöntjük róla, kicsit átmossuk a húst, hogy a ma...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A zöldbabot, a zöldségeket a hússal és a kolbásszal megfőzzük. majd ha megpuhult rántást készítünk a zsírból, lisztből és paprikából és folytonos kevergetés mellett a levesbe cs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVöröshagymát felkarikázzuk, a vajon aranyszínűre sütjük. Ha már finoman illatozik felöntjük húslevessel, ízesítjük őröltborssal, szerecsendióval. 8-10 percig főzzük, majd hozzáadju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA MAGGI Paradicsomlevest 1/2 l hideg vízbe keverjük. Időnként megkeverve 5 percig lassú tűzön főzzük, majd hagyjuk teljesen kihűlni. A hozzávalókat apróra vágjuk, a MAGGI Paradics...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű