menu

Családireceptkönyv.hu

Zöldbab leves kolbásszal


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg zöldbab, 20 dkg füstölt kolbász, 1 kisebb húsos csont, répa, krumpli, petrezselyem, 1 paradicsom, 1 paprika, 1 dl tejföl, zsír, csipet liszt, pirospaprika, só

Elkészítés:


1. A zöldbabot, a zöldségeket a hússal és a kolbásszal megfőzzük. majd ha megpuhult rántást készítünk a zsírból, lisztből és paprikából és folytonos kevergetés mellett a levesbe csurgatjuk.

2. Ha összeforrt, akkor a tejfölt belekavarjuk, és még egyszer összeforraljuk.

Zöldbab leves kolbásszal

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Halászlé
Halászlé

1. A fejekből kipattintom a keserű fogakat. 2. A fejet, farkat az apróra vágott hagymával együtt 2 liter vízbe felteszem főni. 3. Mikor forr beleteszem a paprika felét, val...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Medvehagyma leves:
Medvehagyma leves:

Egy fazékban forrósítsuk fel a vajat, adjuk hozzá a felkarikázott újhagymát és az összezúzott fokhagymát. Pár perc párolás után tegyük bele a megmosott és összevágott medvehagymát,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Judit
Sütőtökleves
Sütőtökleves

A sütőtököt nagyobb darabokra vágva, kevés barna cukorral megszórva 180 fokon légkeveréses sütőben 50 percig sütjük. Ezután a megsült tök héját eltávolítjuk, majd a tisztított sü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Diós medvehagymaleves
Diós medvehagymaleves

A medvehagymát megmossuk, lecsöpögtetjük, és apróra vágjuk. A krumplit megpucoljuk, apróra kockázzuk. A hagymát megtisztítjuk, és apró kockákra vágjuk. Olajon megfuttatjuk, ha kez...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk